GEKOO ORGANİK KEÇİBOYNUZU ÖZÜ 680G
GEKOO ORGANİK KEÇİBOYNUZU ÖZÜ 680G

GEKOO ORGANİK KEÇİBOYNUZU ÖZÜ 680G

Fiyat : 62,90 TL(KDV Dahil)

Organik sertifikalı keçiboynuzu (harnup) özümüz (şurup/ekstrakt) şeker ve koruyucu ilavesiz bir üründür.

Soğuk sıkım teknolojisi ile üretilmiştir. Üretim bilgilerini açıklamalarda, keçiboynuzu bitkisi ile ilgili bilimsel derlemeleri blog sayfamızda okuyabilirsiniz.

 

Benzersiz tadı ve kalitesiyle çok beğeneceğinizden eminiz.

 

Keçiboynuzu Özü (Şurubu/Ekstraktı) Nasıl Elde Edilir?

Keçiboynuzu Ağacı, Baklagiller familyasından Akdeniz Bölgesine özgü bir ağaçtır. Bilimsel adı 'Ceratonia siliqua'dır. 
Keçiboynuzu özü, doğal olarak kurutulmuş keçiboynuzu baklalarının çekirdekler ayrıldıktan sonra kıyılması, soğuk suda bekletilmesi ve vakumlu çelik kazanlarda düşük ısıda suyu buharlaştırılarak, hassas filtrasyondan geçirilmesi ile elde edilir.  
Keçiboynuzu özünün eşsiz bir tadı, kendine özgü aroması vardır. Besin değerinden zengindir.


Karıştır - Pişir - Yarat: Keçiboynuzu özünü sabahları bir tatlı kaşığı içebilir, tahinle karıştabilir, kahvaltılık gevreklerinize ekleyebilirsiniz. Ayrıca, kek, kurabiye, pankek, ekmek, bar, dondurma, puding, krema yapımında, yoğurdun üzerine sos ya da sütlü içeceklerde şeker alternatifi olarak kullanabilirsiniz.

İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Meyvesi Özü (Ekstraktı) Dolum öncesi pastörize edilmiştir.
ŞEKER İLAVESİZ. DOĞAL OLARAK ŞEKER İÇERİR.

Alerjen Uyarısı: Dolum aşamasında ortam kaynaklı eser miktarda gluten ve susam içerebilir.  

Saklama Koşulları: Ürünümüzde koruyucu yoktur. Serin, güneş almayan ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Şişe açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

 

 

 

Besin Öğeleri/Nutrition Information
   100g için/
Per 100g 
*RA%/ %RI*
Enerji/Energy 1281kj/306kcal  18%
Yağ/Fats 0 0%
 Doymuş yağ/Of which Saturates 0 0%
Karbonhidrat/Carbohydrate 74g 28%
Şekerler/Of which Sugars 60g 67%
Protein/Protein 2,2g 4%
Tuz/Salt 0,1g 2%
*RA%: Referans Alım. Bir yetişkinin ortalama referans alım değeri.  (8400kJ/2000kcal)
*%RI: Reference Intake.  Reference intake of an average adult. (8400kJ/2000kcal)
Tuz içeriği, yalnızca doğal olarak oluşan sodyumun varlığından kaynaklanmaktadır.
Salt content is exclusively due to the presence of naturally occuring sodium.